Нощен крем за лице

Нощният крем за лице задължително трябва да присъства в тоалета ни преди лягане! Добрата грижа за кожата преди сън е видима на сутринта, а в дългосрочен план използването на подходящия нощен крем за лице се оказва ключов за младежкия вид на кожата ни. В нашия топ продукт за лице Арвена Ботаникълс нощен крем с витамин С ние съчетахме най-подходящите растителни масла за нощна регенерация (чия, камелия, макадамия, тамян), обогатихме го с натурална хиалуронова киселина и мощния антиоксидант витамин С, за да доставим на кожата натурална грижа по ефективен и всестранен начин!

С какво още можем да допълним ритуала си за красота?

Достатъчно сън, разбира се – това винаги е от полза! Всяка от нас има своята идеална доза сън и колкото по-често я постигаме – толкова по-добре! През нощта естествените биологични процеси за възстановяване са по-сложни и изискват пълен покой. Успешно сме ги подпомогнали с  Арвена Ботаникълс нощен крем с витамин С, можем ли да направим още нещо?

Оказва ли влияние позата, в която спим?

За съжаление – да! За съжаление, защото не можем волево да определяме как да спим. Иначе всички щяхме да изберем най-щадящата лицето позицията „по гръб“. По този начин бихме избегнали отпечатването на гънки по лицето от намачканата възглавница. Докато сме под 30 години, можем и да не се замисляме – в зависимост от кожата и добрите гени, още с измиването на лицето сутрин следите биват отмити. След тази възраст обаче е добре да си даваме сметка и за този аспект на грижата за лицето.

Има ли решение на проблема с гънките от спане?

Да. Има едно просто решение и от появата си преди пет години в световните тенденции за красота,  набира все по-голяма популярност: копринена калъфка за възглавница.

Ние, от Арвена проучихме за вас морето от предлагани копринени калъфки и се спряхме на тези от висококачествен естествен копринен сатен с оптимален правоъгълен размер за България (66 см х 50 см), с щип за идеално изпъване по възглавницата. Поръчахме изработването им специално за нашия сайт, за да можем да предложим най-изгодна цена в комплект с Арвена Ботаникълс нощен крем с витамин С !

https://bit.ly/3dqnl9O

Какви са предимствата на калъфките от естествен копринен сатен?

Наистина за кожата на лицето има значение и материала, върху който полагаме глава за почти една трета от деня. Обичайните калъфки са от памук, но дори естествен той е груб за нежната кожа на лицето и отнема от влагата й. Копринените протеини притежават почти идентично рН с кожата и позволяват по време на сън тя да остане копринено мека. Естествената коприната е враг на домашните акари, различни патогени и алергени т.е. копринените калъфки са повече от препоръчителни при чувствителна и раздразнителна кожа. За разлика от памука, коприната не изтегля влагата и нанесения нощен крем от лицето – те остават там където са необходими – върху кожата! Калъфката от естествена коприна, а още повече от естествен копринен сатен, се мачка трудно и не оставя бразди и гънки независимо от позата по време на сън.

Безплатна доставка за поръчки над 49 лв.